Rrjeti i Organizatave të Kulturës në Prizren

RrOK PRIZREN

Kontakti

ADRESA
Rrjeti i Organizatave të Kulturës – RrOK Prizren

Kino Lumbardhi
Remzi Ademaj nr 4
20000 Prizren

E-MAIL
info@rrok-pz.net

TEL
029 222 131

Kalendari Kulturor i Prizrenit 2014

NËNSHKRUHET MEMORANDUMI I BASHKËPUNIMIT PËR HARTIMIN E PLANIT TË MENAXHIMIT TË QENDRËS HISTORIKE TË PRIZRENIT

Sot, në Prishtinë Rrjeti i Organizatave të Kulturës në Prizren dhe Ministria për Kulturë, Rini dhe Sport nënshkruan memorandum bashkëpunimi për Hartimin e Planit të Menaxhimit të Qendrës Historike të Prizrenit.më shumë

INICIATIVA PËR MBROJTJEN E KINO LUMBARDHIT

Kino Lumbardhi në Prizren është njëra ndër dëshmitë dhe vlerat më të rëndësishme të identitetit kulturor të shoqërisë kosovare. Ruajtja e kësaj vlere është obligim i gjeneratave aktuale të shoqërisë. Për këtë arsye, ne, organizatat e shoqërisë civile nga e gjithë Kosova, jemi bashkuar rreth Iniciativës për Mbrojtjen e Kino Lumbardhit.më shumë

Koha e fundit për të shpëtuar Zambakun e Prizrenit

Rrjeti i Organizatave të Kulturës në Prizren e ka përcjellë me shqetësim të madh edicionin e fundit të festivalit të këngës së vjetër qytetare “Zambaku i Prizrenit”. Edicioni i sivjetëm vulosi degradimin e njërit nga festivalet më të vjetra kulturore në Kosovë, duke e shndërruar atë në një ngjarje që shkel të gjitha rregullat dhe vlerat e festivalit. më shumë
previous

4-6 Nga 16

next