Rrjeti i Organizatave të Kulturës në Prizren

RrOK PRIZREN

Kontakti

ADRESA
Rrjeti i Organizatave të Kulturës – RrOK Prizren

Kino Lumbardhi
Remzi Ademaj nr 4
20000 Prizren

E-MAIL
info@rrok-pz.net

TEL
029 222 131

Anëtarët

N’GO

Festivali i muzikës dhe aktivizmit NGOM Fest ka lindur si një ide origjinale e një grupi të rinjësh aktiv në jetën sociale në Prizren dhe Kosovë.më shumë

X40

OJQ X40 mision kryesor ka mbrojtjen e ambientit nëpërmjet aktiviteteve argëtuese kulturo-sportive.më shumë

Old Timer Club

Klubi i të apasionuarve me automobila të vjetër \"Oldtimer\" nga Prizreni në fund të muajit maj të çdo viti mbledh makina klasike nga Kosova, rajoni dhe bota, në sheshin Shadervan të Prizrenit.më shumë

Shoqata e Bjeshkatarëve Sharri

Shoqëria bjeshkatare alpiniste “Sharri “ është themeluar në vitin 1951 në Prizren.më shumë

Shoqata e Strip Artistëve Xhennet Comics

Shoqata e Strip Artsitëve Kosovar "Xhennet Comics" është e vetmja shoqatë e stripit në Kosovë.më shumë

Qendra për Integrimin e Komuniteteve Etnike – ICEC

Qendra për integrimin e Komuniteteve Etnike, si ide është përmendur së pari në një takim të përfaqësuesve të OJQ-ve të komuniteteve pakicë që janë të organizuara në fillim të çdo viti kalendarik, në Brezovicë.më shumë

OJQ “Durmish Aslano”

Durmish Aslano është njëra ndër organizatat më të vjetra të shoqërisë civile në Prizren. më shumë
previous

8-14 Nga 14

next